Шацьких мріє про єврокубки в складі «Говерли»

Нападник “Говерли” розповів про те, чим займалася його нова команда на останніх зборах у Туреччині, а також поділився планами на майбутнє.

 

“Увагу приділили всіма компонентами – покращували як фізичні кондиції, так і проводили швидкісно-силову підготовку. За цей час нам вдалося зіграти чотири товариські матчі, так що, в цілому, добре і добротно провели час. Думаю, головний тренер залишився задоволений тим, як ми попрацювали. У “Говерли ” зараз практично нова команда. Тому більше уваги приділяється перегляду потенційних новачків і взаємодії футболістів”, – сказав Максим Шацьких.

“Команда досить молода, нам потрібен час, щоб зігратися, краще зрозуміти один одного, тренера і його задумки. Можу сказати, що в Туреччині відмінні умови для підготовки, тому час пролітає непомітно. Практично у всіх моїх попередніх командах перший збір ішов на роботу без м’яча. У Грозного в цьому плані все трохи інакше. На стартовому етапі ми навіть встигли провести кілька контрольних зустрічей, а останній тиждень і зовсім грали кожен день. Особисто для мене такий підхід більш цікавий” .

“Потенціал команди цілком дозволяє навесні серйозно здивувати. На цей часовий відрізок завдання зрозуміле, а вже в наступному сезоні, дай Бог, підвищимо планку. Єврокубки? А чому б і ні! Думаю, це цілком реально. З таким тренером, як Грозний, у нас є великі шанси”, – додав форвард “Говерли”.

Matchday

 

15 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів