«Говерлі» не вистачило точності, щоб вирвати перемогу

Молодіжний склад ФК «Говерла», який трохи «розбавили» футболістами з U-19, провів черговий спаринг проти друголігового «Славутича» (Черкаси).

 

Молодіжка «Говерли» зіграла внічию зі «Славутичом».

«Говерла» U-21 – «Славутич» (Черкаси) – 0:0

Стадіон «Камелот» с. Кам’яниця

Температура +3

Глядачів - 90

Склад «Говерли»: Бендер – Хорольський (М.Ряшко 34), Козак (Гей 63), Реутов (гравець на перегляді 46, Котьо 63), Смокоровський (гравець на перегляді 78) – Тома (Огар 56), Ряшко, Русин (Шведюк 46), Ботвинник (Курта 46) – Хоменко (Вагін 46), Лендєл (гравець на перегляді 68, Ковчар 72).

Молодіжний склад «Говерли», який трохи «розбавили» футболістами з U-19 провів черговий спаринг проти друголігового «Славутича» (Черкаси).

Поєдинок вийшов жвавим, проходив в обопільній боротьбі з великою кількістю моментів, але забитих м’ячів глядачі так і не побачили.

В першому таймі кілька хороших нагод мали черкаські футболісти. Зокрема, пробивали штрафний з 17 метрів – з ударом відмінно справився Бендер. А через кілька хвилин стрімка така «Славутича» завершилася ударом – м’яч чиркнув поперечину.

Наші хлопці зуміли витримати стартовий натиск черкаської команди й перевели гру в центр поля, а далі й самі почали створювати моменти. В одному з них Юрій Тома не порозумівся з партнером під час перспективної атаки.

У другій половині поєдинку закарпатці діяли від оборони й кілька разів могли піймати   гостей на контратаках. В одному випадку після удару Лендєла надійно зіграв воротар. А наприкінці матчу після виконання штрафного удару Шведюком В.Ряшку не вистачило точності, щоб вирвати перемогу.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

 

17 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів