Податківці Закарпаття задоволені своїми досягненнями у поточному році

Станом на 20 грудня ц. р. податківцями забезпечено надходження до Зведеного бюджету області платежів на суму 590,7 млн.грн., що на 7%, або майже на 39 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

 

Як повідомив на сьогоднішній прес-конференції голова ДПА у Закарпатській області Андрій Скіб?як, найбільшого зростання надходжень до бюджету досягнуто по Берегівській ОДП?, ДП? у Виноградівському районі та Мукачівській ОДП? - відповідно на 22,6%, 14,7% та 9,4%. До Державного бюджету за цей період мобілізовано 335,4 млн.грн., або на 50,3 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. При цьому надходження податку на додану вартість зросли протягом року на 14,4%, акцизного збору -на 39, 5%, податку на прибуток на 9,4%.
Надходження до місцевих бюджетів за цей час становлять 255,3 млн.грн., що перевищу? доведені завдання на 24,7 млн.грн. (на 10,7%). При цьому досягнуто зростання надходжень майже по всіх видах платежів, особливо по ?диному податку, торгових патентах, платі за землю і транспортні засоби, що засвідчу? постійне розширення економічних параметрів господарювання.
Найбільшими темпами зростали надходження від таких галузей економіки області: у будівництві - на 48,7%.; машинобудуванні - на 30,5%; курортних закладах - 29,3%, що й засвідчу? результативність інвестиційної політики.

 

21 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів