Голова Закарпатської ОДА Іван Різак має намір цими днями відмовитись від своєї посади

І позбутись партійного лідерства в обласній організації СДПУ(о)

 

Про це повідомля? прес-служба Комітету Національного порятунку в Закарпатській області, посилаючись на отриману конфіденційну інформацію. За повідомленням прес-служби, ?правдивість ці?ї інформації підтверджу?ться ще й тим, що затриманий міліці?ю Володимир Паульо на прізвисько ?Чалий? через свого адвоката повідомив, що якщо до 26 грудня ц.р. його не буде звільнено з під варти, то він відкри? всі карти щодо його спільної ?діяльності? з губернатором п.Різаком?.


 

22 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. скептик 2004-12-24 / 23:02:00

    Тьху, дурне, де ти бачиш рабське ставлення? Та ще й до Різака? Лікрю, зрозумій -- те, що він бандюган від влади - цілком очевидно. Те, що він як виконавець волі свого київського патрона є недоречним на посаді губернатора - однозначно. Але ж мова не про це! А про те, що і його опоненти тут - також не святі і їхні методи - не кращі і такі ж дурні. Чи тобі обов’язково треба вірити щоб все було максмально спрощено для сприйняття - чорне-біле, добро-зло? Але ж це примітивізм і ідеалізація наявного стану. Все складніше і, на жаль, набагато сумніше, ніж в такій спрощеній моделі.

  2. лікр 2004-12-24 / 12:03:00

    Молодці скептики ви вже з номерами РР №1
    РР №2 .Дійсно "рабів різака" ще є на
    Закарпатті.На таких РР і держиться головний
    "скептик" різак і К*.

  3. скептик1 2004-12-23 / 18:50:00

    2Viktor Pavel: Що за блазню ти несеш? Звичайно, я собі вірю. А ти хіба ні? При чому тут казачок? Звісно ж до Різака нема ніякої довіри, але це зовсім не значить, що треба сліпо вірити всім дурним чуткам, які розповсюджують його ненависники теж дуже сумнівного штибу. Ще й якогось самозваного, нелегітимного штибу. Одна справа -- не дивуватися тим подіям, які сталися, зовсім інша -- вигадувати якісь дурниці, в які просто самому дуже хочеться вірити, та й не надто вдумливі читачі з радістю "поведуться", і ці плітки й нісенітниці розповсюджувати по всіх каналах.
    До речі, поясни, при чому тут поганизм (язичництво)?

  4. скептик 2 2004-12-23 / 09:37:00

    Підтримаю скептика за номером один! Скільки його вже знімають п.Різака, а все одно працюе собі й надалі! А що таке КНП, де зареєстровані, і хто такі?! Я працюю в місцевих ЗМІ але таких незнаю. Можливо це створена "організація"(можливо в складі одніеї людини), метою якої є внесення деструкції в масси для нагнітання політичної ворожнечі!
    Нічого немаю проти свіжо створених організацій, але дуже хотілося б шоб пересічний громадянин, читаючи новини, слухаючи радіо, дивлячись телевізор робив свій аналіз та висновки! Не все що пишуть і говорять є правдою!

  5. Ivan Phila 2004-12-23 / 00:40:00

    A chi ne raxuete Vi shanovne pansvto sho gr. rizak takim sposobom xoche yniknyti vidpovidalnosti za vsi svoi " xyidozestva".
    Na mou dymku yomu pramii shlyax v zony do kucmi i yanika . I misto yomy bila parashi.

  6. Viktor Pavel 2004-12-22 / 23:20:00

    Dlya skeptika- dikobraza ,
    A sebe ti verish, a ti kto kazachok ?
    Naverno nado verit rizemu komsomolcu, kotorij sejchas razvodyashij obl administrator. dlya etih gordecov ochen vazno chto ne ih snimayut a oni sami uhodyat. chisto yazicheskaya ideologiya , ne udivlyus esli on sebe i veni vskroet

  7. 2004-12-22 / 22:05:00

    Ура товарищи!Бандит должен сидеть в тюрьме!

  8. скептик 2004-12-22 / 15:11:00

    Виходячи з джерела інформації - вона напевно ненадійна. В таких речах нема ніяких підстав довіряти ні самому КНП, ні його прес-службі. Скоріш за все видають бажане за дійсне, свої марні дівочі мрії за реальність.
    1. Вони вже другий рік його знімають.
    2. Який сенс йому зараз уходити, якщо через два тижні він буду змушений піти в будь-якому випадку.
    3. Хтось бачив хоч якісь документи про реєстрацию організації "Комітет Національного порятунку"? Я з цімбором можу створити організацію "Комітет національного самопорятунку леопардів й дикобразів Закарпаття". І прес-службу заведу. Ото навигадуємося!!!

  9. лікар 2004-12-22 / 12:43:00

    можливо він це порадить зробити і
    Варцабі бо "чалий" обіцяв застрелити
    обох тим "узі",яким грався син різака