Тячівські прикордонники влаштували змагання для учнів середніх шкіл

Змагання влаштували на території відділу прикордонної служби «Тячів» з нагоди наближення Дня захисника Вітчизни.

 

За словами заступника начальника відділу прикордонної служби «Тячів» з персоналу старшого лейтенанта Віктора Уроди, змагання проведено з метою визначення кращого клубу, а також активізації патріотично-військового виховання дітей та молоді району. Відбуваються вони щорічно. 
 
В ході змагань юнаки та дівчата помірялись силами у бігові на 60 м., підтягуванні, розбиранні та складанні автомата Калашнікова АК, а також стрільбі з пневматичної зброї. Все це – під пильним наглядом охоронців кордону.
 
Варто відзначити, що всі учні з цікавістю долали етапи змагань та показали хороші результати з фізичної підготовки і військової справи. Як не дивно, але дівчата вправлялись зі зброєю не гірше хлопців. До того ж, змагання виявились настільки захопливими, що гості також не залишились осторонь та випробували свої сили в стрільбі та розбиранні й збиранні зброї.

 

 
Крім цього, прикордонники прокатали всіх охочих на квадроциклі та влаштували невелику екскурсію, в ході якої учасники оглянули затриманий у 2011 році літак.
 
Відтак начальник відділу прикордонної служби «Тячів» майор Олександр Шевчук разом з представниками державної адміністрації провели церемонію нагородження та вручили переможцям перехідні кубки та солодощі.

 

 
Переможці були визначені сумою балів, набраних під час чотирьох етапів змагань. Омріяне перше місце вдалось вибороти команді школярів Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, почесне друге місце посіли учні Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ст. і на третьому місці опинились юнаки та дівчата Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. В. Гренджі-Донського.
 
Прощаючись, юні друзі щиро подякували організаторам, адже вони отримали можливість весело та з користю провести своє дозвілля, повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації. 

 

20 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів