Хто насправді керівник «Правого сектору» на Закарпатті? (Відео)

Сьогодні в ЗМІ багато негативної інформації щодо радикальних дій активістів «Правого сектору» Закарпаття, яких навіть називають бандитами або засланцями із Галичини. Ужгород.net персонально познайомився із лідером закарпатського «Правого сектору» і взяв ексклюзивне інтерв’ю.

 

Йому 32 роки. Звати Олександр Сачко. Він досить скромний та інтелігентний мужчина, з вищою освітою (закінчив УжНУ історичний факультет). Батьки проживають у Дубриничах, що на Перечинщині. А він вже 15 років, як живе із своєю сім’єю в Ужгороді. Працював в МНС, Ужгородській швейній фабриці, а нині – менеджер у мисливському магазині «Байкал». В політику потрапив ще у буремний 2004 рік. З 1996 року в «Тризубі». Очолює Закарпатську організацію конгресу українських націоналістів. З 29 листопада минулого року до кінця січня цього – брав активну участь на київському Майдані. Нині він керівник «Правого сектору» на Закарпатті.

Під час нашої розмови йому зателефонували бабуся та дідусь. Дуже хвилюються, що довго не бачать онука-революціонера. Чи все гаразд у нього, чи встигає попоїсти, відпочити… Нам вдалося дізнатися, що спить пан Олександр всього по 2-3 години в добу. Дуже стомлений, сьогодні ще навіть нічого не їв, революційні справи – передусім.

Але саме цікаве далі…

Ужгород.net

 

14 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів