ДТП на Іршавщині виявилось смертельним

Молодий чоловік при в’їзді в с.Довге не впоравшись з керуванням з’їхав у кювет, де кілька разів перекинувся. Внаслідок ДТП пасажир загинув.

 

Після полуночі  по телефону «102» в Іршавський райвідділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера Довжанської швидкої медичної допомоги про те, що у селі Довге  трапилась ДТП є потерпілі.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, якою було встановлено, що троє молодих людей їхали в автомобілі ВАЗ2109 у село Довге. При  виїзді в село 21-річний водій не впоравшись із керуванням автомобіля з'їхав у кювет де декілька разів перекинувся. Внаслідок ДТП пасажир 27-річний мешканець с.Бронька  від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Як прокоментував 1-й заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, що дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових рослідувань. За даним фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль доставлено на штафмайданчик Іршавського райвідділу міліції. Обставини фатальної автопригоди з'ясовуються.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

 

03 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів