Вчора рятувальники Закарпаття займалися «гаражними» пожежами

Перший випадок стався у місті над Латорицею. О 18:07 в оперативно-рятувальну службу надійшов тривожний сигнал з вулиці Чернишевського,...

 

...де в полоні вогняної стихії опинився гараж 72-річного місцевого мешканця. Загорання ліквідували вогнеборці 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Однак через запізніле повідомлення, до прибуття рятувальників, стихія встигла знищити покрівлю на площі 24 м2 та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Наступним у списку погорільців опинився  66-річний мешканець с. Сторожниця Ужгородського району. О 00:30 третього квітня пожежу в будівлі гаража виявила невістка власника. Увагу жінки привернуло полум’я на подвір’ї. Не гаючи часу, вона зателефонувала в оперативно-рятувальну службу. До місця виклику було направлено два відділення ужгородських рятувальників. На час їхнього прибуття вогонь вже повністю охопив гараж та перекинувся на поруч розташовану господарську споруду.

О 00:57 пожежу вдалося локалізувати й о 01:43 ліквідувати повністю. Причина пожежі та завдані матеріальні втрати встановлюються, адже вогонь встиг знищити гараж, етерніт, газонокосилку міні-трактор, пусті пластикові бочки, дерев’яні двері та дошки, що знаходилися всередині будівлі. Також частково пошкоджено прилеглу до нього господарську споруду.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

03 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів