Чопська митниця прокоментувала ситуацію із військовим обладнанням на кордоні

У деяких закарпатських Інтернет-виданнях сьогодні з’явилася інформація, що нібито через Чопську митницю пересилають військове обладнання для Росії.

 

Кореспондент Ужгород.net телефоном зв’язався із першим заступником Чопської митниці Міндоходів Анатолієм Ципящуком і з’ясував обставини цього інциденту.

«Вчора (03.04.14) дійсно у міжнародний пункт пропуску «Вишнє Нємецьке» (Словацька Республіка) прибули із Чехії два буси із бронежилетами та патронами. Даний товар словацькі митники не випустили із території Словаччини через те, що при проведенні обов’язкового експортного контролю у перевізників не було жодних дозвільних документів на переміщуваний вантаж. Тож, наразі ці два мікроавтобуси повернуто у зворотній напрямок. Відповідно, митний кордон України, у пункті пропуску «Ужгород», ці два буси не перетинали взагалі», - наголосив Анатолій Іванович.

Нагадаємо, як повідомило Мукачево.нет «члени люстраційної комісії розповіли, що мають точну інформацію, підтверджену фактами, про те, що через нашу митницю пересилають обладнання у Росію. Зокрема, було помічено 2 машини, які везли військове обладнання з Італії. Йдеться не про власне зброю, а про певні запасні частини та деталі».

Ужгород.net

 

04 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів