На Виноградівському кладовищі побувала «нечиста сила»

У Виноградові на міському кладовищі безчинствують невідомі.

 

Під покровом ночі вони паскудять могили, обливають брудом, фарбою та мастилом надгробні плити та хрести. Стурбовані городяни занепокоєні критичною ситуацією, яка склалася на території міського кладовища. Місце спокою, тобто цвинтар,  залишається неспокійним місцем. Дорогою через кладовище не тільки йдуть пішоходи, але їздять велосипедисти і люди на мопедах.  А ще тут регулярно псують надгробки.

         Постраждав від вандалів і Микола Параска. Спочатку він вважав¸ що  свідомо псують тільки надмогильні пам'ятники його померлих родичів. Але це не так. Поруч є інші вандально розмальовані надгробки. Зауважив він і певну закономірність - псують тільки ті пам'ятники і могили, які знаходяться біля дороги, напевно для того, щоб вандалам легше  було втекти від свідків.

Для своїх нелюдських розваг обирають зловмисники  і Хрести. З-під цього релігійного символу нещодавно забрали купу сміття і мотлоху. Сам  же образ був обмазаний  мазутом і фекаліями.

Чергові заяви до правоохоронних органів і до прокуратури пан Микола вже написав,  але вважає доцільним звернутись і до городян із проханням надання йому інформації про негідників за винагороду.

Валерія Каналош для uzhgorod.in

 

05 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів