Відбулося підведення підсумків ділової активності інвесторів у СЕЗ „Закарпаття”

Станом на 1 грудня ц.р. загальна кошторисна вартість інвестиційних проектів у спеціальній економічній зоні „Закарпаття” становить 312,28 млн.дол.США.

 


?х передбачено реалізувати до 2008 р., що забезпечить створення та збереження більше 10, 3 тис. робочих місць Про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції президент СЕЗ ?Закарпаття? Володимир Приходько. За його словами, з початку реалізації інвестиційних проектів та за 11 місяців ц.р. осво?но інвестицій на суму 81361, 44 тис. дол. США. Створено 1 869 і збережено 209 робочих місць. На сьогодні в спеціальній економічній зоні ?Закарпаття? заре?стровані як суб??кти підпри?мницької діяльності 30 юридичних осіб. ?з них здійснюють промислове виробництво і випуск готової продукції, надають послуги: ЗАТ ??врокар? - автомобілебудування, ТОВ ??вровіп? - складання легкових автомобілів, ТОВ ?Ядзакі-Україна? ? виробництво електричних компонентів та комплектуючих до автомобільної промисловості, ВАТ ?Закарпатінтерпорт? ? транспортно-експедиційні послуги.
СЕЗ ?Закарпаття? створена на виконання Указу Президента України на території Закарпатської області на строк 30 років загальною площею 737, 9 га., на базі якого був прийнятий Закон України ?Про спеціальну економічну зону ?Закарпаття? від 22 березня 2001 р. Метою створення СЕЗ ?Закарпаття? ? забезпечення збалансованого економічного розвитку регіону, сприяння залученню іноземних інвестицій, створення підпри?мств із сучасними технологіями, збільшення українського експорту, виробництво високоякісних товарів на внутрішній ринок, створення нових робочих місць.

 

29 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів