Радіо “Німецька хвиля” в гостях у радіо “Світ-FM”

У неділю, 20 червня 2004 р., “Німецька хвиля” перебуватиме в гостях в ужгородської радіостанції “Світ-FM”.

 

У прямому ефірі редактори ?Німецької хвилі? спільно з українськими колегами говоритимуть про Німеччину та Україну, дискутуватимуть на актуальні політичні, економічні та соціальні теми. Слухачі матимуть змогу поставити журналістам свої запитання, зателефонувавши в студію радіо ?Світ-FM?. Під час Дня ?Німецької хвилі? для слухачів буде проведена вікторина, теми якої ? Німеччина та ?вропа. Переможці радіоконкурсу отримають цінні призи від боннської радіостанції.

?Німецька хвиля? присутня в українському радіоефірі впродовж багатьох років. Російську програму ці?ї радіостанції можна слухати вже понад чотири десятиліття. А чотири роки тому ?Німецька хвиля? вперше вийшла в ефір українською мовою. Професійне подання виваженої інформації про політичне, економічне та культурне життя ?вропи, Німеччини та, зокрема, України ? одне з основних завдань східно?вропейських редакцій ?Німецької хвилі?. ?Ми переконані, що стратегічне партнерство між Україною та ?вропою розвиватиметься тільки за умов потужного обміну інформаці?ю. Подання конструктивної та виваженої інформації про ?вропу та Україну залишатиметься і в майбутньому важливим завданням для ?Німецької хвилі?, - наголосила головний редактор української служби радіо ?Німецька хвиля? Уте Шеффер.

Загалом боннська радіостанція ма? в Україні понад мільйон слухачів.
Програми ?Німецької хвилі? ретранслю? 21 партнерська радіостанція. На хвилях ?Світ-FM? її передачі виходять впродовж останніх двох років. ?Німецька хвиля? виходять в ефір 30-ма мовами, які досягають у світі понад 30 мільйонів слухачів. Крім того, ?Німецька хвиля? готу? телевізійні програми та розповсюджу? свою продукцію через мережу ?нтернет.

 

17 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів