Ексклюзивний відеокоментар Богдана Андріїва про дорадчий орган у мерії

Цієї п’ятниці, 11 квітня, відбулася чергова сесія Ужгородської міської ради, під час якої, зокрема, депутати підтримали проект рішення та затвердили Положення про Громадську раду в Ужгороді.

 

Формування кількісного та якісного складу Громадської ради розпочнеться після оприлюднення нинішнього рішення. Заяви від бажаючих до входження у громадську раду прийматимуться упродовж 30 днів. Надалі ініціативна група вивчатиме кандидатури та визначатиметься з її персональним складом.

Чи стане вона постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом Ужгородської міської ради з правом здійснення громадського контролю, утвореним для забезпечення участі мешканців міста Ужгорода у вирішенні питань місцевого значення? Чи покращить роботу міськвиконкому, та налагодить ефективну взаємодію міської ради з громадськістю, з врахуванням громадської думки під час формування та виконання загальноміських програм, реалізації повноважень місцевого самоврядування – відповіді в ексклюзивному відеокоментарі депутата  міської ради Богдана Андріїва.

Ужгород.нет

 

11 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів