Закарпатський нардеп закликає покарати скандального кандидата у Президенти за розпалювання ворожнечі

Якщо ця влада думає про стабілізацію ситуації, то такий персонаж, як Царьов, має бути знятий з реєстрації кандидатом в Президенти і притягнений до відповідальності, ніхто проти не буде.

 

Таку думку висловив народний депутат Віктор Балога на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Бо те, чим він займається в поїздках містами України, не має нічого спільного з агітацією і роботою з виборцями. Це кампанія з розпалювання ворожнечі і провокування громадян на конфлікт. І тепер, коли він прямим текстом говорить про зрив виборів, у мене виникає питання – може влада так само не хоче їх, як і Царьов?», - написав політик.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Олег Царьов у п'ятницю під час прес-конференції в Донецьку повідомив, що готовий стати лідером так званого "Південно-східного руху" і зробити все, щоб дострокові президентські вибори не відбулися.

Також Царьов начебто запевнив сепаратистів, які наразі продовжують утримувати захоплену будівлю Донецької ОДА, що зробить все для зриву президентських виборів.

"Я впевнений, що виборів не буде. Я роблю все, щоб їх не було. І це простіше робити, коли в мене є мандат. В іншому випадку я би приїхав, а мене б десь у Києві чи будь-якому іншому місці посадили б і все, це б швидко скінчилося", - заявив Царьов.

 

12 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів