Кому дістанеться посада головного міліціянта Закарпаття?

З ініціативи міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в МВС запроваджено новацію – погодження претендентів на керівні посади в обласних управліннях міліції з представниками місцевої громадськості. 

 

В результаті спільної роботи вже обрано керівника Тернопільської міліції, де зійшлись думки кадрової комісії та громадськості. По Львову зійшлись на трьох кандидатах, з-поміж яких і обиратиме громада. Наразі оголошено аналогічний конкурс в Рівненській, Івано-Франківській та Кіровоградській областях.

На Закарпатті обов'язки начальника УМВС виконує полковник Сергій Шаранич, який до того кілька років працював у міліції Львівщини. Щодо його кандидатури днями в Інтернет-ЗМІ з′явився відкритий лист місцевого люстраційного комітету міністру внутрішніх справ України А.Авакову. У ньому йдеться про незгоду громадськості на призначення С.Шаранича на Закарпатті.

З цього приводу сам полковник Шаранич зустрівся з членами Президії Закарпатського обласного люстраційного комітету (голова – І.Габор).  На зустрічі було обговорено криміногенну ситуацію в краї, співпрацю міліції з громадськими активістами щодо спільного патрулювання вулиць населених пунктів Закарпаття, участі громадських формувань в розкритті та профілактиці правопорушень.

Сергій Шаранич закликав представників громадськості до подальшої співпраці з міліцією. Щодо його подальшої роботи на посаді очільника міліції, то полковник Шаранич запевнив, що він готовий взяти участь в конкурсі на заміщення посади начальника УМВС Закарпаття, якщо такий буде об′явлено у МВС. У свою чергу представники обласного люстраційного комітету запевнили, що вони звязувалися зі своїми колегами з Львівщини, де полковник Шаранич очолював службу внутрішньої безпеки міліції, й у львів′ян немає заперечень щодо кандидатури С.Шаранича.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

14 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів