Лідер закарпатського «УДАРу«: Бездіяльність міліціонерів спричинена тим, що ними ніхто не керує

Бездіяльність українських міліціонерів на сході спричинена тим, що ними ніхто не керує і не віддає накази.

 

Більше того, їм не йдуть на допомогу, а лише виставляють, як живий щит. Про це в ефірі каналу ТВі заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Пацкан. «Ми багато говорили про те, що під час Майдану внутрішні війська використовували як живий щит. Таким чином зараз використовують і міліціонерів, котрі готові оборонятися.

Наприклад, у Горлівці вони закрилися у відділку, чекаючи на допомогу, але її не отримали», - заявив депутат. На думку «ударівця», спецпідрозділи, які були задіяні проти демонстрантів на Майдані, можна було б перекинути на схід і забезпечити ще в суботу затримання громадян Росії, які заїжджають на територію України і допомагають сепаратистам. «Зараз не повинно бути бездіяльності. Кожного дня ми дозволяємо заїхати ще енній кількості груп, а через день два що-заїде уже важка техніка?», - зазначив Пацкан.

Нардеп наголосив, що сьогодні не час шукати винних, а потрібно знайти вихід із ситуації. «Можна зараз звинувачувати будь-кого. Але потрібно дивитися у корінь зла. Коли ми відправили у відставку міністра оборони Тенюха, ми зустрілися у коридорі Ради, і я запитав, чому так сталося. Він відповів, що йому заборонили давати команди. Може, давайте думати не те, як відбувається, а чому відбувається? Може комусь це вигідно? Якщо так не дай боже станеться, то тоді потрібно наказувати за державну зраду», - підкреслив політик.

УДАР

 

15 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів