Закарпатському вбивці не вдалось втекти від відповідальності в Європу

Вчора  в Хустський MB УМВС надійшло повідомлення з приймального відділення Хустської райлікарні про те, що до них доставлено мешканця села Драгово з попереднім діагнозом - вогнепальне поранення  черевної порожнини.

 

Виїздом працівників міліції встановлено, що в селі Драгово на вулиці Жовтневій, у вітальній кімнаті мешканець села на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, вийнявши з кишені куртки пістолет здійснив 4-5 постріли в чоловіка  та втік у невідомому напрямку, на автомобілі "Фольксваген». Потерпілий перебуває в операційному відділенні Хустської райлікарні, стан стабільно важкий. 

Вжитими заходами працівниками міліції Хустського MB спільно з прикордонниками на пункті пропуску "Солотвино" при спробі перетину кордону з Республікою Румунія затримано зловмисника та доставлено в Хустський MB УМВС.

З місця події вилучено 3 гільзи калібру 7,65 та 1 кулю. Оглядом вилучених гільз та кулі експертами встановлено, що зброя з якої стріляв Роман, є нарізною вогнепальною зброєю. Порушника поміщено в ізолятор Хустського MB УМВС

Ужгород.ін

 

18 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів