Ужгородський обранець Богдан Андріїв власним прикладом нагадав про духовність та благодійність

Одне із найсвітліших у році свято, коли всі радіють Христовому Воскресінню, а отже, й відродженню надії, любові та доброти, з нетерпінням чекають всі християни. З найкращими помислами та бажаннями напередодні Пасхи до ужгородських пенсіонерів завітав меценат, депутат Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.

 

«Сьогодні, куди не кинься, всюди новини про важку ситуацію у країні, -пояснює свою меценатську ініціативу Богдан Андріїв. – Напередодні світлого свята у кожної людини повинен бути святковий пасхальний стіл. Вважаю своїм обов’язком зробити все, аби мої виборці, які за певних причин опинилися за межею бідності, змогли як належить зустріти це велике свято».

Відтак, на своїй виборчій дільниці міський депутат вручив мешканцям Ужгорода подарункові пасхальні продуктові набори. Насамперед тим, хто найбільше їх потребує – пенсіонерам, одиноким людям та іншим соціально незахищеним містянам. До пасхального набору увійшли паска, ковбасні вироби та винні вироби. Зі свого боку мешканці житлових будинків, які живуть на вулицях Легоцького, Бестужева, Годинки, Климпуша та Грушевського, красно подякували своєму обранцю за чуйність, за те, що не забуває про них і завжди дбає про їх добробут.

Як зізнався меценат, Великдень є для нього дуже важливим родинним святом, тому не зробити подарунки своїм виборцям – пенсіонерам - він просто не міг. Та окрім цього, є й інша причина благодійницької діяльності Богдана Євстаховича. «Своїм власним прикладом хочу привернути увагу тих людей, які мають кращі статки, до людей похилого віку та які потребують допомоги. Не забувайте про духовність та благодійність. А також вітаю усіх зі святом Пасхи, бажаю, щоб у наших душах завжди жив Христос», - резюмував міський обранець.

Ужгород.net

 

 

 

19 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів