В чому «кайф» закарпатських в’язнів?

Минулого тижня до Закарпатської УВП (№9) надійшла поштою посилка з Донецької області для засудженого до довічного тримання , громадянина «С».

 

При її огляді був виявлений «сюрприз». Навіть досвідчені працівники установи зауважили, що людській фантазії не має меж. У домашньому салі вдало приховали: мобільний телефон «NOKIA», карт-рідер та флеш карту до нього. А далі ще цікавіше: гроші в сумі 200 гривень, замаскували в курячій приправі, сухі дріжджі – у топленому смальці, а зелену подрібнену речовину із специфічним запахом ззовні схожу на наркотичну вагою близько 100 грам – у 20 пакетиках замість зеленого чаю. В свою чергу, керівництвом установи про знахідку було повідомлено Чергову частину міськвідділу та відділ БНОН МВ УМВС України в Закарпатській області. За результатами проведеної роботи був складений протокол огляду та вилучення з метою подальшого розслідування та проведення експертизи.

6

В іншому випадку також працівники установи вилучили ніж – у продуктах харчування. Його намагався пронести ув’язнений «І», який прибув спецетапом Затриманого було проінформовано про перелік предметів, які заборонені в місцях позбавлення волі та запропоновано добровільно здати, якщо такі є. На що громадянин «І» відповів, що заборонених предметів не має. Яким же було здивування працівників установи, коли під час особистого огляду та обшуку його речей, а саме продуктів харчування виявили ніж фабричного виготовлення. Знахідку вилучили, нині за фактом проводиться службова перевірка.

2

3

4

5

Прес-служба ДПтС України в Закарпатській області

 

23 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів