Іршавські міліціянти на Великдень мали купу роботи

Щоб іршавчани спокійно відзначали Великодні свята, працівники Іршавського райвідділу міліції були переведені на посилений варіант несення служби.

 

Кожен дільничний знаходився на своїй дільниці обслуговування. Громадяни мали можливість навіть у свято при необхідності прийти на прийом до свого дільничного.

Коли переважна кількість громадян готувалась до свята, крадії не дрімали. Зокрема, скоїли крадіжку у селі Білки трьох металопластикових вікон шляхом демонтажу. У селі Кам′янське на саму Страсну п′ятницю крадії викрали з підсобного приміщення 8 курей. Без дитячого велосипеда інші крадії залишили хлопчика у м.Іршава. Після прогулянки на велосипеді хлопчик залишив його у під′їзді, звідки він і зник.

До обіду на Пасху у районі було спокійно, але, починаючи з обіду, розпочались сварки, бійки, погрози та ДТП. Перший виїзд  слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу міліції здійснила на сімейну сварку у м.Іршава, де племінниця посварилась зі своїми родичами, які й викликали наряд міліції.

Далі надійшов дзвінок із села Приборжавське, де чоловікові з села Довге нанесли на вигляд знайомі громадяни тілесні ушкодження.

Неспокійно було і у селі Загаття, де сварились та бились.  Два рази слідчо-оперативна група  райвідділу виїжджала на повідомлення громадян, щоб заспокоїти відпочиваючих.

Із села Ільниця звернувся чоловік, який поскаржився на свою дружину, котра постійно зловживає спиртними напоями. На місце пригоди було направлено місцевого дільничного інспектора. Однак це був не єдиний дзвінок із села Ільниця.  У селі сварились й бились брати, які з′ясовували між собою стосунки.

Був і один анонімний дзвінок, де не хотіли представитись, повідомивши про сварку на вулиці. Аналогічний дзвінок був і з села Імстичево.

Відпочивала і молодь по розважальних закладах району. В одному з диско-клубів молодому чоловікові спричинили тілесні ушкодження на вигляд знайомі хлопці. Про даний випадок повідомила дівчина потерпілого хлопця. У Нижньому Болотному власник автомобіля поїхав із відпочинку без державних номерів.

У с.Довге на Великдень сталася бійка біля бару. В селі Кушниця  родичі між собою так пересварились, що одне одному погрожували фізичною розправою. У с.Івашковиця чубилася молодь, в результаті порвали одному з учасників  інциденту футболку.

Звісно, що не обійшлось без дорожньо-транспортної пригоди. У селі Осій не розминулись дві автівки. На щастя, потерпілих немає, а тільки незначні пошкодження автомобілів.

Працівники Державтоінспекції не залишили без уваги водіїв, які під час застілля хильнули зайвого. Після освідчення у лікарні 4-х нетверезих водіїв було притягнуто за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особою у стані алкогольного сп′яніння).

Як розповів начальник Іршавського   райвідділу  міліції підполковник Микола Куриця, до охорони громадського порядку під час святкування Великодня був залучений майже весь особовий склад райвідділу. Грубих порушень громадського порядку не було, в цілому правоохоронці зі своєю роботою впорались.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

 

23 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів