Ужгородські міліціянти затримали телефонного крадія

За вчинення цього злочину оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції викрили 31-річного чоловіка, який неодноразово попадав в поле зору правоохоронців за вчинення корисливих злочинів.

 

Нещодавно із заявою до міліціонерів міста звернулася 22-річна ужгородка, студентка одного з навчальних закладів обласного центру. Дівчина повідомила, що повертаючись додому з навчального закладу, при невідомих обставинах зник її мобільний телефон «HTC», який знаходився в кишені куртки.

Після отримання повідомлення від постраждалої міліціонери відразу почали пошуки зловмисника. І вже через деякий час правоохоронці виявили 31-річного ужгородця, який зізнався у скоєному та віддав поцуплену річ.

Він розповів, що на зупинці по вул.Феденця побачив дівчну, яка розмовляла по дорогому мобільному телефону, а закінчивши розмову поклала телефон в кишеню куртки. Викрав мобільний телефон, коли дівчина заходила в маршрутку.

– Викрадена річ вже повернута власниці. Дівчина подякувала працівникам міліції за оперативність та професіоналізм, – зазначив т.в.о. начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Володимир Кувик.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відповідно до санкції статті, на правопорушника чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

 

24 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів