Кримінальне провадження закарпатського митаря-хабарника прокуратура «донесла» в суд

Кримінальне провадження, щодо податківця затриманого при одержанні 5 тис. грн. неправомірної вигоди направлено до суду.

 

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом отримання 5 000 грн. неправомірної вигоди податковим інспектором ГУ Міндоходів в Закарпатській області.
 
 Як повідомив, Василь Юсип,  слідчий в особливо важливих справах  слідчого відділу прокуратури Закарпатської області: «Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець запевнив жінку - підприємця, в тому що він, за 5000 грн., з використанням свого службового становища, вплине на свого колегу - ревізора, при складанні ним відповідного акту під час проведення документальної перевірки у підприємиці».
 
Обвинувальний акт, щодо колишнього посадовця, у вчиненні ним злочину, передбаченого  ч.2  ст.369-2 КК України (тобто зловживання впливом, кваліфікуючими ознаками якого є одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання  функцій держави) направлено до Ужгородського міськрайонного суду для розгляду по суті.

  Довідково: 

Санкція ч. 2 ст. 369-2 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від семисот п'ятдесяти до однієї тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років, зі спеціальною конфіскацією.
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

24 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів