Учора працівники УМНС України в Закарпатській області знайшли в горах двох туристів

Управління МНС просить не здійснювати сходження в гори без попередження працівників аварійно-рятувальних пунктів

 

3 січня о 17:30 до оперативно-диспетчерської служби УМНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що з сходження на гору Петрос (Рахівський район) до притулку ?Козменщик? не повернувся 25-річний мешканець міста Рівне ? Олександр. Пошуковими службами Говерлянського та Рахівського аварійно-рятувальних пунктів його було знайдено о 18:15 поблизу міста Рахів.
Учора ж о 20:00 до оперативно-диспетчерської служби УМНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення, що після екскурсії групи туристів до Синевірського озера до місця постійного перебування не повернувся 22-річний киянин, студент Художнього інституту. Завдяки рятувальникам Міжгірського аварійно-рятувального пункту його було знайдено за три години в присілку Свобода села Синевірська Поляна.
З огляду на почастішання подібних випадків Управління МНС України в Закарпатській області зверта?ться до всіх туристів та відвідувачів гірськолижних маршрутів бути вкрай обережними, щоб не нашкодити власному здоров?ю, прислуховуватися до порад рятувальників, не здійснювати сходження в гори без попередження працівників аварійно-рятувальних пунктів.

 

04 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів