На Закарпатті діти по особливому висловили свою любов до України

Вихованці Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» підтримали свою рідну країну і висловили свою шану – творчістю. Ініціаторами концертної програми «Україні з любов′ю» виступили самі вихованці закладу.

 

Як зазначає заступник директора «ПАДІЮНу» Галина Пендерецька  діти підійшли і запропонували провести патріотичний концерт. В основі – народні танці та пісні, пісні українською та вірші українських поетів. Загалом зо два десятки номерів. Головні герої – найкращі вокалісти та танцівники. Вони зазначають: в такий скрутний період кожен, від малого до великого, повинен підтримати свою державу.

Підтримати хто як може. Свою підтримку вихованці називають радше моральною і психологічною. Кажуть зараз як ніколи потрібно підтримувати і пропагувати українську творчість. «Ми український народ, ми живемо в цій державі, ми любимо Україну! Сьогодні я буду виконувати пісню про маму, про любов до рідної матусеньки. Саме такою сильною і ніжною має бути і любов до рідної країни, адже не даремно багато поетів звали її у своїх віршах ненькою. Вона така ж рідна, як мама» - зізнається учасниця концерту Ярослава.

Ще один учасник концерту, ром за національністю – Цино Балог теж закликав гостей вечора підтримати Україну. «Я виконаю пісню, яка перш за все емоційно підкреслить те, що я хочу сказати. Зараз в моїх думках тільки бажання миру. Мир для кожної родини, для кожного міста і держави загалом. Я думаю, що про це зараз думають всі українці» - зізнається хлопець.

 

 

02 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів