"Нашоукраїнці" продають керівні посади в Закарпатській області?

Нова влада області повинна затямити, що, голосуючи за Ющенка, народ голосував і за прозорість самої влади. Тому, якщо регіональні «нашоукраїнці» мають плани з влади робити бізнес, то така влада нам не потрібна...

 

Поки ще не інавгурований президент Ющенко вирішив покататися на лижах у Карпатах. ? треба сподіватися, що відпочинок додасть йому спокою і врівноваженості, щоб не наламати дров у вирішенні саме кадрових питань.

Небезпекою для кадрової політики нової влади, на думку Томенка, ? формування місцевих органів виконавчої влади. Зазначаючи, що ?абсолютна більшість місцевого чиновництва України за одну ніч масово перефарбувалася з біло-синього на помаранчевий колір?, парламентар наголошу?, що ?нова влада ма? радикально змінити як принципи діяльності місцевої влади, так і осіб у ній?. При цьому зі старих кадрів можна ?абсорбувати? лише високопрофесійних та не забруднених злочинами й фальсифікаціями людей, дода? депутат.

Разом з тим, загрозою Томенко назива? спокусу почати кадрову політику з ?чистого аркуша?, ?забувши? про минуле тих чи інших чиновників, тобто здійснити політичну амністію. Депутат наголошу?, що ?суспільство рішуче вимага? розкриття корупційних скандалів?, які потрібні ?не для помсти, а задля того, щоб ефективно запобігти правопорушенням з боку влади у майбутньому?. ?Тому нова влада повинна бути максимально рішучою в питанні кадрового очищення?, ? дода? Томенко.

Що стосу?ться Закарпатської області, то тут також ? питання. Поговорюють, що обласний штаб ?Нашої України? вже мало не оголосив аукціон посад. ? бажаючих очолити різні владні структури ? чимало. Та найгірше те, що відкупні за минулі гріхи, а також плату за майбутні посади приносять і ті, хто ще зовсім недавно був у команді старої влади. ? не просто був, а чинив терор проти опозиції. Щодо крісла губернатора, то, за різними версіями, воно приготоване або для Балоги, або для ?ванча, або для Сятині. Пріоритет належить керівникові обласного штабу ?Нашої України? Вікторові Балозі. Тому саме до нього і ? запитання, на які хочеться отримати відповіді. Чи правда, що за місце в новій владній команді області заплатив уже навіть головний штабіст Януковича Сергій Слободянюк? Чи правда, що штаб отримав відкупні від такого собі бізнесмена Андр??ва, братки якого ще не так давно били депутатів від ?Нашої України?, захоплюючи ринок на вул. Краснодонців у Ужгороді? Чи правда, що в нову владну команду беруть і нинішнього ужгородського мера Погор?лова.

інтернет-видання "Р?О"

 

06 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2005-01-12 / 11:06:00

    Так, є загроза, що до влади доберуться непорядні люди! Але, воно завжди було, є і буде.

  2. дока 2005-01-08 / 10:41:00

    І на братка можна знайти сокирку, або топірця...
    Був один такий, Галаном звали...
    А потім Митькой звали...

  3. петро 2005-01-08 / 10:35:00



    Якый народ. такый і царь. Як си постелиме, так і будеме спаточки. А кому ся ни любит, ларге ла готар.

  4. Partizan 2005-01-07 / 11:11:00

    Балога це не нова влада - це злодій і крадій. Він лише прикрився Ющем, бо більше його ніхто не брав. Це така ж криса як і Шуфрич, а можливо навіть гірша бо той хоч подлец вле говорить про це відкрито, а Балога маскується. Як кажуть найкращий рабовласник це колишній раб (а саме Балога таким і є).

  5. Куцина І.М 2005-01-07 / 01:52:00

    Нова влада повина формуватись прозоро враховуючи думку людей які брали активну участь в помаранчевій революції.До влади повині прийти патріоти України

  6. fatangel 2005-01-06 / 16:08:00

    2 патріот: А кого у нас ти бачиш РЕАЛЬНО новою владою? Просто цікаво.

  7. патріот 2005-01-06 / 14:08:00

    якщо стара влада залишиться (а це і Слобода, і Балога, Рата, іванчо) то треба буде виходити на вулицю знову
    патріот