Народний депутат Василь Ковач привітав учасників Всеукраїнського турніру з плавання серед дітей з обмеженими фізичними можливостями

Змагання урочисто відкрили сьогодні, 7 травня 2014 року, у селі Баранинці Ужгородського району. Триватимуть вони два дні.

 

У своєму вітальному слові народний депутат, член депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Василь Ковач побажав юним спортсменам успіхів і відзначив, що відрадним є те, що не зважаючи ні на що, у такий непростий для країни час організатори турніру не відмовилися від його проведення та доклали всіх зусиль, щоб він відбувся. Особливо відзначив заслугу Лариси Рояк  - ідейного натхненника змагань, тренера з плавання, начальника учбово-спортивного відділу закарпатського «Інваспорту».  Саме завдяки її організаторським здібностям діти з багатьох куточків України вкотре із задоволенням приїжджають на цей турнір на Закарпаття.

Турнір з плавання серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами слуху та зору , що має назву «Сакура», відбувається вже третій рік поспіль. Варто зазначити, що Василь Ковач підтримує проведення цих змагань з самого початку. Захід, безперечно, має успіх: з кожним роком розширюється географія та зростає кількість учасників турніру. Якщо, приміром, минулого року участь у ньому брали 70 діток, то цього року їх уже майже сотня. Звісно, брали участь у змаганнях спортсмени із Закарпаття, надзвичайно приємно було бачити гостей з Донецької, Запорізької (Кривий Ріг), Полтавської (Комсомольськ, Кременчук), Львівської, Херсонської та Хмельницької областей. І це сьогодні, на глибоке переконання Василя Ковача, яскраво свідчить про те, що Україна єдина і неподільна назавжди.

Валерія Громицька для Ужгород.нет

 

 

07 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів