Ужгород сьогодні

 

[foto]2005/01/08/Picture 060.jpg[/foto]
[foto]2005/01/08/Picture 061.jpg[/foto]
[foto]2005/01/08/Picture 071.jpg[/foto]

 

08 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Кор 2005-01-09 / 14:05:00

    Закарпатський депутат-"флюгер" звинувачує нашоукраїнців у розпродажу посад.

    Депутат, що перед третім туром увійшов до фракції НАПУ, з травня 2002 року вже побував членом 5 депутатських фракцій і груп — "Єдина Україна", "Народовладдя", "Демократичні ініціативи", "Наша Україна", "Регіони України".

    Нещодавно клуб професійних журналістів Закарпаття повідомив, що Ратушняк замовив 100-тисячний тираж газети "Правозахист" із компроматом на головного нашоукраїнця області Віктора Балогу, якого називають найбільш імовірним претендентом на посаду голови ЗОДА.

    Ратушняк уже встиг звинуватити обласний штаб «Нашої України» через газету "РІО" в тому, що "він уже мало не оголосив аукціон посад. І бажаючих очолити різні владні структури є чимало. Та найгірше те, що відкупні за минулі гріхи, а також плату за майбутні посади приносять і ті, хто ще зовсім недавно був у команді старої влади. І не просто був, а чинив терор проти опозиції." В тому числі, серед "перефарбованих" учорашніх янучарів - голова обласного штабу Януковича Сергій Слободянюк, мафіозі-бізнесмен Андрєєв, що керує бандою, яка в 2004-му році влаштувала побиття депутатів-нашоукраїнців на ринку в Ужгороді, а також мер Ужгорода Погорєлов, який, кажуть, виступав за "силове врегулювання" під час оранжевих маніфестацій в Ужгороді.

    Усе це скидається на політичні інтриги, одначе факти, наведені Ратушняком, безперечно, необхідно перевірити. Зокрема, відомо, що 5 січня на посаду першого заступника голови ЗОДА був призначений член команди Віктора Балоги, активіст виборчого штабу Ющенка Олег Гайдош. Його кандидатура була начебто підтримана Віктором Медведчуком.

    Майдану хочеться вірити, що зміїне кубло бандитів (за сумісництвом есдеків) у Закарпатті буде ліквідоване, а не перефарбоване.("Майдан")