Шкіряна підлога лікує хребет (фото, відео)

Шкіра є унікальним і дуже дорогим для створення інтер'єрів матеріалом. Шкіряні підлоги відмінно підходять для житлових, офісних, представницьких та інших приміщень.

 

Що ж таке шкіряна підлога?

Це принципово новий продукт, основою якого служить ударостійка плита HDF, а верхній робочий шар виготовлений з натуральної шкіри, спресованої в залежності від конкретного дизайну. Таким чином, шкіряні покриття поєднують в собі безпеку надійної основи і комфортну поверхню верхнього робочого шару.

 
 

Переваги

Підлога з такого матеріалу м'яка, приємна на дотик, має гарне звукопоглинання і після відповідної обробки набуває чудовий естетичний вигляд.

Ходити по підлозі зі шкіри треба переважно босоніж, що є суцільним задоволенням. Це корисно для ступнів, менше навантажується хребет. Сидіти і лежати теж буде тепло і затишно на такій м'якій підлозі.

Шкіряна підлога може бути оформлена в будь-якій кольоровій гамі з різними ефектами.

 

Недоліки

Підлога зі шкіри нізащо не потерпить вуличне взуття і, тим більше, жіночі каблуки - вони неминуче завдадуть пошкодження навіть найміцнішій поверхні.

Варто пам'ятати, що цей матеріал володіє специфічним запахом, який подобається не всім.

Вартість - від 100 $ за кв.м.

Шкіряна підлога не переносять ультрафіолет, так що потрібен захист від прямого сонячного світла.

Такі підлоги вибагливі до перепадів температури. Необхідно використовувати їх в опалювальному закритому приміщенні з незмінною вологістю 30-70%.

Автор фото: ateliko.te.ua

Догляд

Регулярне прибирання пилосмоком і легке вологе прибирання.

 

Газета

 

21 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів