Приміщення обласної організації Національної спілки художників України, що в Ужгороді, відремонтовано

Сьогодні туди завітали закарпатські митці і їх гості

 

Наразі відреставровано фасад будівлі, ? свій окремий від сусідів-письменників вхід. Змінилось приміщення і всередині: світлий просторий коридор, де планують організовувати виставки-продажі, зал засідань, кімната для художників, кабінет для керівника осередку. Закуплено сучасні нові меблі, комп?ютери, оргтехніка. Як зізнався голова спілки Борис Кузьма, зараз з?явилося багато охочих працювати в таких ?вропейських умовах. Пожартував, що навіть доведеться організовувати конкурс.

Ще два з половиною місяця тому приміщення обласного осередку Національної спілки художників України було в жахливому стані: обшарпані стіни, старі меблі, час від часу проривало систему опалення. Ремонту тут не робили з часу відкриття, тобто понад півстоліття.

На проведення ремонтних та реставраційних робіт по вулиці Жупанатській, 3, де розташована і спілка художників, з початку року осво?но 1 мільйон гривень, що були виділені з додаткової дотації. Роботи триватимуть і надалі. На доведення до ладу цього культурного об??кту в цьогорічному Держбюджеті передбачено 4 мільйони гривень.

 

18 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів