Юні ватерполісти з Ужгорода зайняли друге місце на чемпіонаті України

Тренують їх в обласному центрі Закарпаття відомі Ісрафіл Василькін та Володимир Гавриленко.

 

Чемпіонат України серед юнаків 2002 року народження та молодше відбувся 12-17 травня у Дніпродзержинську. Участь у змаганні взяли юні ватерполісти з Ужгорода. За їх підсумками команда Ісрафіла Василькіна та Володимира Гавриленка посіла друге місце. Крім срібних нагород в активі ужгородців найбільша забитих кількість голів (79) та найменша пропущених (26). Кращим бомбардиром чемпіонату став також ужгородець Річард Гедєш — 19 м’ячів.

Організатори висловлюють вдячність батькам юних спортсменів, які повністю профінансували поїздку, а також голові федерації водних видів спорту Роберту Левицькому та декану факультету здоров’я людини УжНУ Олені Дуло.

Попереду у срібних призерів України підготовка до турніру в Румунії та міжнародних змагань у Львові, повідомляє Закарпаттячко.

Склад команди: Сергій Шніцер (к), Роман Копитчак, Роман Дранчак, Антон Дубович, Артем Гавриленко, Сергій Майор, Владислав Боршош, Саша Юдін, Нікіта Гедєш, Кирило Пишка, Ричард Гедєш, Сергій Кельбас, Владислав Гешур, Крістіан Пеняк, Олександр Поцуго.Тренери: Ісрафіл Василькін та Володимир Гавриленко.

Матчі за участі збірної Ужгорода:

ДЮСШ-3 Львів — збірна Ужгорода — 11:7

Я. Клочкової (Харків) — збірна Ужгорода — 3:12

збірна Ужгорода — збірна Дніпропетровської обл. — 11:6

збірна Ужгорода — збірна Харківської обл. — 14:2

збірна Ужгорода — СДЮСШОР Дніпропетровськ — 13:3

збірна Ужгорода — збірна Одеси — 9:7

Турнірне становище:

1. ДЮСШ-3 Львів — 21 

2. Збірна Ужгорода — 18 

3. Збірна Одеси — 15

 

24 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів