Індустріальний парк «Соломоново» рекомендували включити у Реєстр

До Реєстру індустріальних (промислових) парків рекомендовано включити індустріальні парки – «Соломоново» (с. Соломоново Ужгородського району Закарпатської області) та «Свема» (м. Шостка Сумської області).

 

Відповідне рішення прийняте на черговому засіданні постійно діючої при Мінекономрозвитку Міжвідомчої комісії з підготовки рекомендацій щодо включення індустріальних парків до цього Реєстру.

Пріоритетними напрямами діяльності індустріального парку «Свема» визначено хімічне виробництво, виробництво фармацевтичних виробів, будівельних матеріалів, деревообробку, виробництво із пластмаси.

В індустріальному парку «Соломоново» планується розміщення виробництв галузей середнього та точного машинобудування, зокрема, автомобілебудування, приладобудування, електронної промисловості тощо.

Облаштування цих індустріальних парків забезпечить створення близько 7 тисяч додаткових робочих місць.

Нагадаємо, що за чинним законодавством Держінвестпроект включає індустріальний парк до Реєстру індустріальних (промислових) парків у дводенний строк із дня надходження повідомлення від Мінекономрозвитку про відповідне рішення комісії.

ПРЕС-СЛУЖБА МІНІСТЕРСТВА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ

 

27 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів