На Закарпатті найнижчий в Україні рівень злочинності

Начальник УМВС України в Закарпатській області Іван Прошковський давав сьогодні конференцію за підсумками оперативно-службової діяльності органів внутрішніх справ Закарпаття у 2004 році

 

За підсумками роботи внутрішніх органів за минулий рік, на 10 тисяч закарпатців припада? 52,3 злочина. Це найнижчий показник злочинності в країні. Закарпатська область посіда? друге місце серед інших областей за кількістю розкриттів злочинів, хоча минулого року цей показник зменшився на 6,5% порівняно з 2003р. Дуже багато було порушено кримінальних справ, за словами ?вана Прошковського, ? аж 310. Особливу увагу начальник Закарпатського УМВС звернув на протидію незаконному обігу наркотиків (викрито 7,1% злочинів), а також втягнення неповнолітніх у наркоманію (7 справ у 2004 році) ? це, на його думку, дуже мало. Щодо вилучених наркотичних засобів, то таких було теж небагато ? 82 кг. Значного поліпшення потребу? охорона громадського порядку, для чого необхідно створити місцеву міліцію, тобто забезпечити усі райони патрульно-постовою службою. ?ван Прошковський пообіцяв вирішити та покращити ці питання, звертаючись до свого попереднього досвіду.
Також на конференції йшлося про роботу органів щодо боротьби з організованою злочинністю, протидії економічній злочинності, боротьби з нелегальною міграці?ю, безпеки дорожнього руху та стану дисципліни і законності серед працівників ОВС. Останн? вимага? пильної уваги з боку закарпатської міліції, оскільки, як каже начальник, ганьба для неї, коли лише протягом 2004 року до дисциплінарної відповідальності було притягнуто 696 її працівників, порушено вісім кримінальних справ, а двох співробітників засуджено.

 

11 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів