Закарпаття не має боргів за спожитий газ

Про це у четвер, 29 травня, повідомив заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс під час всеукраїнської селекторної наради, що пройшла під головуванням Віце-прем’єр-міністра України  - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

 

 - У Закарпатській області відсутня заборгованість за спожитий природний газ. За січень-квітень 2014 року проплата становить 109,5%. Підготовка до майбутнього опалювального сезону проходить у штатному режимі. Також в області діє Програма щодо переведення об’єктів соціальної сфери та освіти на альтернативні джерела енергії, що дозволить суттєво зменшити використання природного газу, - повідомив під час наради Михайло Рівіс.

Під час наради йшлося про необхідність забезпечення  повної готовності до опалювального сезону до 15 жовтня 2014 року.

В умовах підвищення тарифів, було прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги». Відповідно до цієї постанови, крім звичайного нарахування субсидій, будуть введені спеціальні компенсації додаткових витрат на комунальні послуги.

Прес-центр ОДА

 

 

 

29 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів