Американську допомогу для військових Міноборони розпродує через інтернет

"Стає зрозумілим, куди американська допомога йде".

 

Керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук стверджує, що сухі пайки, які українське Міноборони отримало в якості військової допомоги США, розпродуються через інтернет.

Фото: АFР
 

Про це Тимчук повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Міноборони дуже ображаються, коли ми говоримо про крайню корумпованість в армії якби тільки в ній. Але от наші хлопці в зоні АТО розповідають, що замість обіцяних американських сухпайків їх годують "вітчизняними" сухарями. І тут же стає зрозумілим, куди американська допомога йде. Ну скотство, чесне слово", - обурюється він.

 

"Ми беремося впритул за цю тему, оскільки "проміжних ланок" в розподілі допомоги небагато, і при бажанні Міноборони легко б виявило злодіїв у своїх рядах (зрозуміло, якби захотіла - в чому є великі сумніви)", - додав Тимчук.

Він також розповів, що в США подібна продукція в супермаркетах не продається, це чисто замовлення військового відомства США.

Пізніше Тимчук повідомив, що представники Міністерства оборони України пообіцяли дати нам роз'яснення про розподіл допомоги, яка надходить до підрозділів.

"У свою чергу, ми констатуємо звернення військовослужбовців з приводу того, що, за їх словами, за документами ця допомога прибуває до підрозділів в зоні АТО, проте в реальності військовослужбовці її не бачать. До слова, як повідомляють журналісти, подібні звернення надходять і в ЗМІ", - написав Тимчук і пообіцяв, що група "Інформаційний спротив" розпочне розслідування у цій справі.

Як повідомляв iPress.ua, уряд США ще 23 березня заявив про те, що Збройні сили України впродовж тижня отримають продовольчу допомогу від Вашингтона: 25 тис кейсів з продовольчими пайками.

 

30 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів