Свято закриття навчального року

Вслід за іншими навчальними закладами області підсумував свій навчальний рік і «ПАДІЮН». Навчальний рік, який був непростим і не схожим на інші. Через суспільно-політичну ситуацію в країні було відмінено ряд святкових заходів та концертів, однак, це не відмінило головного – дитячої творчості.

 

Впродовж року вихованці закладу  активно працювали, творили та дарували свої таланти людям. За що й здобули чимало перемог міського, обласного, всеукраїнського та навіть міжнародного рівнів. Діти, вкотре, довели – Закарпаття край талантів.

         Свято закриття навчального року, що мало символічну назву «Країна талантів», проходило в атмосфері творчого флеш-мобу. Десятки атракцій у різних закапелках будівлі та на подвір'ї.  З перших секунд, коли відвідувачі заходили до приміщення, одразу ж потрапляли на виставку, де були представлені найкращі доробки вихованців, паралельно проходила безпрограшна  лотерея, де за символічну плату можна було виграти цікаві призи (їх, до речі, вихованці теж виготовили власноруч). Усі зібрані кошти від лотереї підуть на утримання тварин живого куточка «ПАДІЮНу». А ще атмосферу творчості доповнювали фотовиставка вихованців арт-студії «Стиліст», виставка робіт переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу малюнків «Мої права», виставка робіт фіналіста «Зореграй - 2014» Андрія Грабовчака, вихованців Зразкової студії образотворчого мистецтва «Боржавські фантазії» Іршавського РБДТ, виставка «Дивосвіт».  Педагоги-вокалісти закладу допомагали розкрити співочі таланти у всіх присутніх завдяки караоке, інтелектуалам пропонували позмагатися за звання кращого шахіста. Секція "Спелеологія" проводила змагання з спортивного орієнтування. Запальні "черлідери" привітали своїм виступом учасників товариського футбольного матчу за кубок «ПАДІЮНу». Ну, а хто хотів навчитися виготовляти щось власними руками – мали змогу долучитися до виготовлення сувеніру чи квіткової композиції. Діти з різних гуртків показували гостям, як створити розкішний букет власноруч, як покорити глину, примусити її слухатися і зробити з неї керамічну скульптуру, як намалювати шедевр, а ще - навчали бісероплетінню та  вишивці. Юні журналісти брали інтерв'ю, фотографи намагалися зробити вдалий знімок.  Творчість вирувала на кожному кроці.

         Особливим це свято стало для випускників відділу раннього дошкільного розвитку «Радість», бо в цей день відбувся їх перший випускний бал. А вже восени  вони підуть до першого класу з гарним багажем отриманих тут знань.           

         Завершилося свято закриття нагородженням фіналістів конкурсу «Зореграй - 2014» та яскравим концертом, на якому юні артисти, мешканці "Країни талантів", представили свої кращі номери.

 

 

 

 

02 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів