Міські депутати навідалися до благодійного фонду «Нова сім’я» з подарунками

Сьогодні, 2 червня, у рамках відзначення Міжнародного Дня захисту дітей депутати Ужгородської міської ради Богдан Андріїв, Ольга Травіна, Михайло Булина та духовенство завітали з подарунками до благодійного фонду «Нова сім’я», в якому опікуються дітьми-сиротами.

 

Відтак, за сприяння меценатів-депутатів дітлахи мали нагоду відсвяткувати своє свято із солодощами та напоями. А в знак подяки для міських обранців малеча продемонструвала свої таланти тріумфальним концертом. Гості разом із дітьми ділили атмосферу радості, а за концертні номери - дякували щирими гучними оплесками та оваціями.

Як зауважила Ольга Травіна, подібні меценатські заходи депутати роблять щорічно та систематично. «Ми постійно допомагаємо діткам з оздоровленням, організовуємо їм поїздки на басейни, пізнавальні екскурсії, а також приймати участь у різних дитячих фестивалях та конкурсах», - підкреслила пані Ольга.

«Допомагати дітям-сиротам – це святе. Адже діти – це майбутнє нашої держави. І від того, як і що ми закладемо у їх душі сьогодні, залежить, які плоди пожинатимемо завтра», – підкреслив міський депутат Богдан Андріїв.

Ужгород.net

 

 

02 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів