На Закарпатті з’явилася нова політична партія

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція голови партії «Голос народу» Романа Івченка та керівника Закарпатської обласної організації Євгена Ярини. Новий гравець українського політикуму – партія «Голос народу» отримала закарпатську «прописку».  Детальніше про нову політичну силу, присутню відтепер і на Закарпатті, журналісти дізналися від всеукраїнського та місцевого керівництва.  

 

Як розповів Роман Івченко, партії нещодавно виповнився 1 рік. «Спочатку партія називалася «Європейський вибір» (зареєстрована в Одесі). 17 травня цього року ми провели з’їзд, на якому було прийнято рішення змінити назву на «Голос народу» у зв’язку з нинішньою політичною ситуацією, яка є на Сході, -  каже Роман Івченко. -  Наша партія лівоцентристського направлення, її завдання – захист простих людей, які зазнавали утисків упродовж 23 років незалежності України».

За словами політика, «Голос народу»  стає соціальною опозицією до нинішньої влади, розпочинає активну роботу по регіонах України. Щодо новообраного президента, то Роман Івченко вважає, що «Великих перемін не буде, ми це бачимо. Але якщо наші прагнення співпадатимуть, то ми будемо його підтримувати».

На з’їзді вирішили, що у партії і тепер, і надалі не буде ніяких олігархів. «Ми не прийматимемо у партію людей, які були при владі, депутатами, тих, хто себе заплямував, - каже Роман Івченко. – Ми бачимо тільки одне: обличчя міняються, досягають своєї мети, використовуючи політичні структури. Головна мета - боротьба з корупцією, ми вимагає щоб це явищ визнали на державному рівні як зраду держави».  За словами лідера, партія також підтримуватиме та розвиватиме середній бізнес, якого в Україні майже немає (за різними оцінками 10 до 15%). «Голос народу» орієнтований на тих 64-84%, які не визначені у політичних симпатіях.

Євген Ярина, додав, що одне із завдань «Голосу народу», дбати про майбутнє України – дітей: допомагати їм, реалізувати оздоровчі програми, які вже до слова розпочалися на Закарпатті. За словами обласного очільника, партія розбудовується з метою діяти постійно. «У нас будуть осередки у всіх районах Закарпаття. До партії входять і прості люди, робітники, держслужбовці, представники малого і серйозного бізнесу», - каже Євген Ярина. 

Роман Івченко також зауважив, що партія представлятиме керівництву держави логічний, правильний і грамотний вихід з проблематичних питань соціально-економічної сфери. «Ми надаватимемо два пакети: в одні буде викладено проблему, в іншому - вихід з неї. Наше завдання - поставити виконання питання на жорсткий контроль», - додав лідер партії.

Роман Івченко – корінний донеччанин, каже, що необхідно знайти знаменник, як припинити протистояння.  «Ми за цілісність та України, але ми маємо зупинити військові дії, - каже політик. – Це має зробити у перший робочий день після інавгурації президент. Сказати, які є умови, щоб ми склали зброю».

 

 

 

 

03 червня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів