Погода на Закарпатті сьогодні, 15 червня

Як повідомили Ужгород.net .ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, можлива гроза.

 

 

По Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, можлива гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, в горах місцями 5-10°тепла, вдень 18-23°, у горах місцями 10-15° тепла.

Автошляхи: Вдень місцями короткочасний дощ, можлива гроза. Видимість добра , в дощі 1-2 км.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без опадів, в другій половині дня короткочасний дощ, можлива гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень 21-23° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

Вихідні в Закарпатській області пройдуть із змінною хмарністю. У суботу і в неділю в Міжгір'ї, Сваляві, Рахові буде дощова погода з грозою. У суботу в Ужгороді, в неділю у Мукачевому, а в Береговому, Виноградові, Хусті протягом усіх вихідних опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +8…+15 градусів, удень – від +16 до +23. Вітер східних напрямків, 2-6 м/с. Наступний тиждень почнеться із мінливої хмарності, переважно сухо.

 

15 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів