Закарпатці тепер менше їздитимуть за місто

Через дорожнечу пального дорожче стало їздити.

 

Тарифи на перевезення пасажирів на приміських та міжміських маршрутах зростуть — відповідне розпорядження «Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами у приміському та внутрішньообласному сполученні» 4 квітня підписав голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко.

Розпорядження набрало чинності після державної реєстрації у головному управлінні юстиції у Закарпатській області з моменту його оприлюднення, тобто вже 5 червня ц. р. (див. виклад у «НЗ» за 7 червня ц. р.).

Обгрунтовують, що тарифи піднято на вимогу Асоціації автомобільних пасажирських перевезень області. Востаннє, нагадаємо, на пасажирські перевезення їх піднімали на Закарпатті у квітні 2012 року. А після теперішнього подорожчання орієнтовна вартість проїзду на основних маршрутах області є такою: Ужгород—Хуст — 40,5 грн., Ужгород—Тячів — 51,3 грн., Ужгород—Мукачево — 18,3 грн., Ужгород—Рахів — 81,6 грн., Ужгород—Міжгір’я — 62,7 грн., Ужгород—Сільце — 29,2 грн., Ужгород—Великий Березний — 16,1 грн., Ужгород—Перечин — 8,5 грн.

 

21 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів