Яценюк нагадав держслужбовцям, кому вони мають служити

Державні службовці мають пам'ятати, що це вони покликані служити громадянам України, а не навпаки.

 

На цьому наголосив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у вітанні з нагоди Дня державної служби, повідомляє Урядовий портал.

"Пам’ятаймо, громадяни України і ніхто інший найняли нас на службу і все, що ми робимо для них, робимо чесно, самовіддано, невтомно. Це ми покликані служити громадянам, а не громадяни нам", - заявив глава уряду.

За його словами, у лавах держслужбовців велика кількість досвідчених професіоналів, справжніх патріотів, ефективних управлінців, які здатні реалізувати найсміливіші державні стратегії. Тож необхідно поєднати це з громадською довірою, переконаністю суспільства у беззастережній відданості державного службовця інтересам людини. "У день Вашого професійного свята хочу ще і ще раз нагадати усім слова присяги, в якій ми зобов'язуємося вірно служити народові України і з гідністю нести високе звання державного службовця", - підкреслив Яценюк.

Він побажав держслужбовцям успіху, мудрих рішень і зростання.

День державної служби встановлено в Україні «враховуючи роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН» згідно з Указом Президента від 4 квітня 2003 року і відзначається щороку 23 червня.

 

 

23 червня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів