На Ужгородщині відкрився ще один басейн для затишного відпочинку

Літній басейн в Карпатських лісах, та й ще неподалік від Ужгорода, став неабияким сюрпризом для тих, хто мріє віддихатися від міської суєти серед високих дерев та під легкий мотив спiвучих пташок. У 25 кілометрах від обласного центру, поблизу смт Середнє, цього літа відкрився басейн для затишного відпочинку.

 

Сучасний басейн, розміром 10х20 м, розташований у мальовничому куточку туристичної бази «Золота Підкова» (с.Андріївка). Тут дійсно чисте гірське повітря, неймовірна краса природи Карпатських лісів, невеличкі озера та зручний сервіс для пікніків, які створюють незабутню ауру затишку та відпочинку. Вхід на цілий день для дорослих коштує 50 грн., для дітей (зріст яких до 130 см) – безкоштовно.

 

На території «Золотої Підкови» є 12 затишних дерев'яних будиночків для проживання цілою родиною чи компанією. Тут надають різні послуги, серед яких: сауна, закарпатська колиба, ресторан, озеро з можливістю лову риби, катання на конях, дитячий майданчик. Турбаза також має стоянку для автомобілів з охороною, тож спокійно можна залишати свого залізного коня.

Кореспондент Ужгород.net на собі перевірив, що немає кращого способу зняти стрес, відійти від сьогоденних реалій, ніж  поплавати в екологічно-чистій та прозорій воді, додавши ще й сонячну енергію, а головне - подалі від міської та мирської суєти… 

Ужгород.net

 

06 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів