Топ-10 готелів з найкрасивішими видами з номерів

Найкращі готелі світу славляться тим, що з вікон їх номерів відкриваються види на відомі пам'ятки архітектури та природні пам'ятки.

 

Портал Tranio.ru склав рейтинг готелів з найкрасивішими видами з номерів.

1. Jade Mountain Resort. Сент-Лусія, Карибські острови

З вікон готелю Jade Mountain (англ. "Нефритова гора") відкривається панорама на гори Пітон, вкриті тропічним лісом, пляж з білосніжним піском і безтурботне Карибське море. "Від краєвиду захоплює подих. Коли я увійшов у номер, у мене пішли мурашки по шкірі ...", - пише один з постояльців готелю.

ansechastanet.com

2. Machu Picchu Sanctuary Lodge by Orient-Express. Мачу-Пікчу, Перу

Розташований всього за декілька кроків від цитаделі стародавніх інків, цей розкішний готель, мов дзеркало, відображає красу місцевої природи. "Лежачи в джакузі, можна милуватися видом на Мачу-Пікчу, це приголомшливо ... майже сюрреалістично", - пише гостя готелю.

wanderwrite.wordpress.com

3. Mandarin Oriental. Сан-Франциско, США

З президентського сьюта, розташованого на 38 поверсі готелю Mandarin Oriental у Сан-Франциско, відкривається фантастичний вид на міст "Золоті Ворота", будівлю Transamerica Pyramid і затоку. Серед знаменитостей, які зупинялися у цьому номері - американський велогонщик Ленс Армстронг.

mandarinoriental.com

4. Oberoi Amarvilas. Агра, Індія

Гості, що зупиняються в готелі Oberoi Amarvilas, прокинувшись вранці, першою справою підходять до вікна, щоб помилуватися на загадковий Тадж-Махал. Знаменитий пам'ятник архітектури, побудований в XVII столітті, видно майже з кожного номера готелю.

thehoneymoonproject.com

5. Shangri-La Hotel Paris. Париж, Франція

З вікон деяких номерів паризького готелю Shangri-La відкривається вид на Ейфелеву вежу. Гостям особливо подобається милуватися нею вечорами, коли включається підсвічування і головна визначна пам'ятка Франції загоряється різнокольоровими вогнями.

deskofbrian.com

6. Hilton Niagara Falls / Fallsview Hotel and Suites. Онтаріо, Канада

Захоплюватися одним з головних чудес природи Північної Америки найкраще з вікна Північної вежі готелю Hilton. З деяких номерів видно не тільки Американський водоспад, але і водоспад "Підкова". Особливо красива панорама відкривається з висоти 50 поверхів.

thatlooksugly.com

7. Mykonos Grand Hotel & Resort. Міконос, Греція

Mykonos Grand Hotel & Resort знаходиться на узбережжі Егейського моря, біля пляжу Агіос Іоанніс, де був знятий фільм "Ширлі Валентайн". "Вид на Егейське море ... Я сидів там годинами, один раз навіть о 4:30 ранку, і милувався величезним помаранчевим місяцем ...", - пише один з відвідувачів готелю.

mykonosexclusive.com

8. Capella Ixtapa. Істапа, Мексика

Мексиканський готель Capella Ixtapa розташований на схилі гори, біля самої води. Це місце дарує самітність і можливість поринути у власні думки. Найкращий вид на океан відкривається з номера Capella Deluxe Ocean-Front Suite.

cntraveler.com

9. The Orchards Inn. Арізона, США

Відчути себе учасником вестерну допоможе готель The Orchards Inn, розташований у місті Седона, в штаті Арізона. "Прокинувшись вранці в зручному номері, я побачив дивовижні червоні скелі, що оточують Седону. З кожної кімнати відкривається один і той же вид на гори, які навіть будучи оповитими туманом вражають уяву", - розповідає гість готелю.

frenchiebreadcrumbs.com

10. Grand Hotel Tremezzo. Озеро Комо, Італія

Найкращим готельним номером Grand Hotel в італійській комуні Тремеццо вважається той, що має краєвид на озеро Комо. Встановлено, що це місце позитивно впливає на душевне здоров'я: туристи, які постійно споглядали спокійне плесо води та гори, оповиті блакитним серпанком, поверталися на батьківщину свіжими та відпочилими.

veraclasse.com.

Корреспондент.net

 

10 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів