Хто спалив машину Чубірки?

У неділю ввечері, 16 січня, було спалено автомобіль першого заступника секретаря Мукачівського міському СДПУ(О), радника голови Закарпатської ОДА Івана Чубірки. За кілька днів до цього такій же екзекуції було піддано і машину брата Івана Чубірки.

 

За дивним збігом обставин, саме у той час, коли горіла машина Чубірки, у найближчому ресторані відзначали день народження кримінального авторитета на прізвисько ?Медвідь?.

Реакція міліції на подію була прогнозованою: правоохоронці проігнорували заяву Чубірки. Втім, як і до цього часу ігнорують нещодавню заяву губернатора області ?вана Різака про спробу незаконного проникнення до його помешкання. Ще тиждень тому на своїй прес-конференції начальник обласної міліції п.Прошковський чітко сказав, що для того, аби говорити про відкриття кримінальної справи треба провести належне розслідування, чим міліція і займа?ться мало не цілодобово. Однак за інформаці?ю із поінформованих джерел, до сьогодні у квартирі губернатора не було жодного представника правоохоронних органів, бодай для того, аби хоч оглянути приміщення.

?нтернет-видання "Вісник"

 

18 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів