Казкове літо-2014 у місті над Латорицею

У всіх таборах відпочинку на базі загальноосвітніх шкіл № 2,4,6,11,16,20 міста Мукачево протягом відпочинкової зміни з дітьми регулярно проводились практичні заняття на місцевості з техніки водного, пішохідного, велосипедного туризму, спортивного орієнтування, настільного тенісу, заняття з історичного краєзнавства.

 

Протягом літнього періоду оздоровлення та відпочинку 2014 року Мукачівський міський ЦТКЕС працював за окремим планом. У всіх таборах відпочинку на базі загальноосвітніх шкіл № 2,4,6,11,16,20 протягом відпочинкової зміни з дітьми регулярно проводились практичні заняття на місцевості з техніки водного, пішохідного, велосипедного туризму, спортивного орієнтування, настільного тенісу, заняття з історичного краєзнавства. Керівниками туристсько-спортивних та історико-краєзнавчих гуртків згідно індивідуальних планів проведені одноденні туристські пішохідні походи та автобусні історико-краєзнавчі екскурсії до історико-культурних та архітектурних пам’яток м.Мукачева, Мукачівського району та Закарпатської області.

Як підсумок занять на базі кожної загальноосвітньої школи № 2,4,6,11,16,20 у літній відпочинковий період проведені загальнотабірні дні туризму. У рамках днів туризму проведені змагання між загонами з техніки водного, велосипедного, пішохідного туризму, спортивного орієнтування, настільного тенісу.

Управління м.Мукачево

 

28 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів