Правоохоронці уже знають хто «відбив» автівку у закарпатки

У післяобідню пору 16 липня в обласному центрі невідомі зловмисники несподівано підсіли у новий «BMW X6», у якому знаходилося місцеве подружжя.

 

Чоловік, який був за кермом припаркувався та зайшов у сервісний центр, щоби забрати ноутбук, а його дружина залишилася чекати на передньому пасажирському місці.

Сівши в салон ґазда помітив, що крім його благовірної тут знаходяться ще двоє здорованів кримінальної зовнішності: один на місці водія, а інший на задньому сидінні. Тільки-но ужгородець сів у іномарку на заднє сидіння, як до нього одразу ж підсів третій нападник. Відтак зловмисники стали випитуватися, звідки у подружжя такі великі гроші на іномарку й стали вимагати від них велику суму. При цьому один з нападників тримав у руках пістолет. Зрозумівши, що чим може завершитися така бесіда, жінка вискочила з автівки й швидко побігла в сусідню кав’ярню. За нею побіг один зі зловмисників. За дружиною покинув іномарку й чоловік. Дочекавшись свого спільника, розбійники завели автомобіль і швидко зникли у невідомому напрямі.

Як повідомили кореспонденту «Карпатського об’єктива» працівники карного розшуку вже встановили особи підозрюваних нападників і вживають заходи щодо їх розшуку та затримання. Це «почерк» явно не місцевих грабіжників. До слова, у місті зафіксовано вже й кілька місць, де вони «засвітилися». Наразі авто десь сховали. В області ввели план «Перехват».

 

18 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів