В Ужгороді створено депутатську групу "Сила народу", яку очолив депутат Володимир Панасенко

Група депутатів Ужгородської міської ради заявляє про створення депутатської групи "Сила народу" в міській раді IV скликання міста Ужгорода.

 

Основною метою діяльності новоствореної групи "Сила народу" це підтримка та здійснення контролю за виконанням основних завдань програми діяльності Президента В.А.Ющенка в Ужгороді на всіх рівнях у виконавчій та законодавчій сферах.
Група ставить собі за завдання ? демократизацію суспільства, розробка рекомендацій для покращення результатів діяльності в соціально-економічних питаннях по виконанню завдань поставлених Президентом, залучення лідерів думок до активної громадської діяльності на благо регіону.
Сприяння громадському контролю за діяльністю місцевих органів самоуправління з питань виконання завдань поставлених Президентом.
Донесення правдивої інформації про діяльність законодавчих та виконавчих органів міської влади Ужгорода на місці до вищестоящих структур судової, виконавчої та законодавчої гілок влади України.
Депутатська група "Сила народу" ? відкритою для співпраці, вільного діалогу та вступу до неї інших депутатів Ужгородської міської ради, які підтримують чинну владу та діючого Президента України Віктора Ющенка.

 

20 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Для КМ 2005-01-21 / 09:31:00

    Ти випадково не офіціант, який обслуговує третій столик у "Деці" та вчиться на третьому курсі у Ващука ?

  2. КМ 2005-01-20 / 18:54:00

    Думаю, Чучка справиться як на міському, так і на обласному рівні. Люди, які вміють посміятися з проблем - сильні люди. Клоуни - це "а ля Шуфрич".

  3. ДРУГ 2005-01-20 / 13:56:00

    Панасенко тут вбачає карєрний ріст як політик, скоро стане головою якоїсь партії і піде у обласну раду.
    А Чижмарь? Поки невідомо що хоче, може посади мера?
    Солонтай перпективний політик, але йому слід бути виваженим та стриманішим, за ним молодь.
    Чучка - він може бути лідером групи, ідейним товарисом, соратником, але не мкром.
    Це реальність

  4. Друг Partizana 2005-01-20 / 12:40:00

    Дійсно їли кокаїнову кашу в "Армагедоні" за наші грошики. Сьогодні вже є дві проющенковські групи в раді. Загалом 7 чоловік з 45.

  5. Partizan 2005-01-20 / 12:22:00

    Панасенко із Чучкою і Чижмарем і Солонтаєм із 2002 року в одній депгрупі, де і був керівником цієї групи "За оновлений Ужгород". Вони не воювали, бо разом їли кашу з однієї тарілки. А ось інші зараз масово будуть входити і любити цих колишніх опозиціонерів.

  6. Кэша 2005-01-20 / 12:01:00

    Буде цікаво спостерігати за міською радою. Дві групи на одному електоральному полі: 1 - Чучка, Салонтай, 2 - Панасенко, Чужмарь. Незабаром будемо свідками гризні за те, хто ж більше любить Ющенка.