Вночі на Тячівщині аферисти «збирали хабарі» і «відмазували» місцевих від мобілізації

У Дубовому паніка - чоловіків забирають у бусики та відправляють у зону АТО?

 

Сьогодні вночі у селищі Дубове Тячівського району хтось пустив паніку, що їздить якийсь бусик і хапає всіх попало в армію на Схід. З приводу цього Тячівський військовий комісар Вініамін Васільєв наголосив, що на даний час ніяких заходів у районі з часткової мобілізації не проходить і ніхто військовозобов’язаних нікуди не забирає. І те що відбувається в Дубовому -чистого роду провокація.

А ось що ще нам вдалося з’ясувати з місця події від очевидців. Як пише в контактах Віталік Мотринець : "Якісь двоє зробили маскарад, один взяв міліцейську форму другий воєнну і пішли "косити урожай": стукали в двері і забирали чуловіка у бусика , а потім довго возилися з ним вуличками аж доти доки той не казав: «хлопці може ся договориме?»

Після цього вони ловили наступного. Ось такий лохотрон. Чутки швидко поширились, бо розпочалося все із Брустур і дійшло аж до Дубового. І доки дійшло до Дубового то говорили, що їздить уже 10 бусиків ( в страху ж очі великі). От народ і зібрався та утворив блок-пост, аби не випустити побратимів в пекло. Окрім цього ще стався наїзд на жінку, з чим уже розбирається міліція.

Ось так воно було. На жаль є у нас такі, які хочуть скористатися чужою бідою."

Інформацію подано із редакційною правкою.

ВІд редакції: Також повідомляємо, що у селище Дубове для зясування обставин і заспокоєння людей приїжджали районне керівництво, представники віійськомату та правоохоронних органів. Людей вдалося заспокоїти і вони розійшлися.Ми й надалі відслідковуватимемо ситуацію в селищі, про що повідомимо пізніше.

Тyachiv News

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів