Богдан Андріїв: Аби зекономити на блакитному паливі взимку, ужгородцям потрібно утепляти фасади своїх будинків

Як прокоментував Ужгород.net міський депутат Богдан Андріїв, у зв’язку з ситуацією, яка зараз відбувається в державі, і яка склалася із Росією, «нам обов’язково потрібно шукати альтернативні види палива, для того, аби зимою не замерзли».

 

«Тому це абсолютно нормальне явище, коли ми будемо будувати котельні на твердому паливі. Зокрема, потрібно зрізати аварійні дерева, які потім можна використати для котелень. Аби зекономити на блакитному паливі, насамперед, потрібно утепляти фасади будинків та приміщення пінопластом чи мінеральною ватою, змінити вікна на сучасні пластикові, тим самим зменшити природню втрату тепла», - зазначив міський обранець.

«Зауважу, що для економії палива використання сьогодні сонячних електростанцій надто дорого обходиться. Наразі електроенергія є відносно дешева, а от сонячні батареї й обладнання залишаються досить дороговартісними», - зауважує Богдан Андріїв.

«Як альтернативу, можна закупити пристрої, які б просто природно від сонця нагрівали воду, де це потрібно», - пропонує пан Богдан.

Ярміла Гармасій для Ужгород.net

 

 

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів