«Пташка полетіла до вас». Переговори сепаратистів за дві хвилини до падіння Боїнга (відео, фото)

Силовики заявляють про пряму причетність до авіакатастрофи лідера горлівських сепаратистів Ігоря Безлера.

 

Служба безпеки України оприлюднила запис телефонних переговорів терористів за 2 хвилини до аварії малазійського літака Боїнг-777 в Донецькій області 17 липня. Про це в п'ятницю, 25 липня, повідомляє прес-служба СБУ. 
 
"Запис, зокрема, доводить, що терористи з групи підполковника ГРУ Генштабу Збройних сил РФ Ігоря Безлера (Бєса) знали про наближення літака. Підлеглі доповіли "Бєсу" про літак, який наближається, після чого він дав команду оголосити про це "нагору", зазначили в прес-службі СБУ. 
 

 

Нагадаємо, 17 липня в Донецькій області зазнав аварії літак Boeing-777 Малайзійських авіаліній, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур. На борту лайнера перебували 298 осіб, у тому числі 15 членів екіпажу. 
 
Президент Петро Порошенко заявив, що ЗСУ не збивали малайзійський Боїнг. Сепаратисти також заперечують причетність до падіння авіалайнера
 
Нагадаємо, "Міністр оборони" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Ігор Стрєлков (Гіркін) у перші хвилини після падіння Боїнга повідомив про «пташкопад»
 
Оприлюднено фото з ​​місця катастрофи Боїнга-777 
 
УВАГА! Фотоматеріали можуть містити кадри, що шокують. Не рекомендується до перегляду особам, які не досягли 18 років, вагітним жінкам і людям зі слабкою психікою. 
 
 

 

 

25 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів