Пацкан: Обрання Ради, де не буде п’ятої колони – це фактор безпеки

В нинішній Раді сидять люди, які підтримують і навіть фінансують прояви сепаратизму. Вони являються  п’ятою колоною держави-агресора і повинні понести відповідальність. Це стане можливим після проведення дострокових виборів і очищення влади від зрадників.

 

Про це 25 липня повідомив народний депутат від УДАРу Валерій Пацкан.

«Ця Верховна Рада не налаштована на реформи. В ній все ще знаходяться люди, які повністю дискредитували себе і проявили себе як зрадники українського народу. Вони не налаштовані на захист і відновлення країни. Парламент для них – найкращий майданчик для вирішення бізнесових інтересів. Будь-яке рішення – це в кращому випадку результат тривалих торгів, а в гіршому – втрата часу на його ухвалення. Для таких торгів країна не має часу. В парламенті повинні працювати люди, які будуть здатні на проведення реформ»,- переконаний Пацкан.

На сьогоднішній день за статистичними даними близько 70% українців вимагають перевиборів. За словами політика, саме тому сьогодні запущено конституційний механізм, який дасть Президентові можливість розпуску Верховної Ради України і призначення дострокових виборів.

«В усіх успішних країнах  відразу після революції відбувалися парламентські вибори, після чого в критичні перші роки енергія політиків була направлена в роботу, а не в марні суперечки. А в Україні ані в 1991, ані в 2005 таких виборів не відбулося. Результат нам відомий. Ми не маємо права в черговий раз допускати ту саму помилку», - підсумував Валерій Пацкан.

 

27 липня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів